Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Two By Two
Nicholas Sparks
Magyar cím: Kéz ​a kézben
Kiadó: Little Brown Company
Nyelv: Angol
Típus: Használt   Állapot: JóJóJóJóJó
Kiadás: 2017
ISBN 10:
ISBN 13: 9780751550047
Méret: 11*18   Oldalszám: 551
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
620Ft

Nicholas Sparks - Two By Two
Sometimes the end is just the beginning . . .
Russell Green has it all: a loving family, a successful career and a beautiful house. But underneath his seemingly perfect world, cracks are beginning to appear . . . and no one is more surprised than Russ when the life he took for granted is turned upside down.
Finding himself single-handedly caring for his young daughter, while trying to launch his own business, the only thing Russ knows is that he must shelter his little girl from the consequences of these changes.
As Russ embarks on this daunting and unexpected new chapter of his life, a chance...

Russell ​Greennek mindene megvan: boldogan él a feleségével meg a hatéves kislányával, és a munkájában is sikeres. Az élete azonban szinte észrevétlenül a visszájára fordul, amikor ott kell hagynia jól fizető munkahelyét, és arra kényszerül, hogy önálló vállalkozásba fogjon. A változás olyan fordulatokat hoz a család sorsában, amelyek jóvátehetetlenül megváltoztatják a mindennapjaikat. Russell kezdetben azt hiszi, csak a házasságát veszítheti el, de amikor azzal szembesül, hogy az eddig szeretett nő a gyermekét is elszakítaná tőle, végképp úgy érzi, mintha kihúzták volna a lába alól a talajt. Ám egyelőre neki magának kell ellátnia a lányát, be kell indítania a saját cégét, és helyt kell állnia egy keménynek ígérkező válóper közepette is, így nem teheti meg, hogy lent ragadjon a mélyben. Jó oka van arra, hogy küzdjön, hogy ne adja fel: a lánya.

Szerző további művei

The Choice
The Longest Ride
See Me
At First Sight
The Lucky One
Szerző további művei

Ajánlat

The Very Greedy Bee + CD
The Bears in the Bed and the Great Big Storm + CD
The Very Noisy Night + CD
The Teeny Weeny Tadpole with CD
Szerző további művei