Keresés: 0 termék a kosárban | Megnézem
E-Mail  Jelszó  Regisztráció | Elfelejtett jelszó
By the River Piedra I Sat Down and Wept
Paulo Coelho
Magyar cím: A Piedra folyó partján ültem, és sírtam
Kiadó: Harper Collins
Nyelv: Angol
Típus: Új   Állapot: ÚjÚjÚjÚjÚj
Kiadás: 2009
ISBN 10:
ISBN 13: 9780722535202
Méret: 13*20   Oldalszám: 207
Borító: Papír, Puha kötés
Raktáron: Elfogyott
Szállítási idő: 1 munkanap
1.450Ft

Paulo Coelho - By the River Piedra I Sat Down and Wept
The story of an independent young woman whose life is changed forever by a chance encounter with a childhood friend. A magical blend of compelling action, exotic locations and intriguing characters, told with Paulo's characteristic power and insight. Pilar is an independent and practical young woman who is feeling bored and frustrated by the daily grind of her university life. Looking for a deeper meaning to her existence, she happens to meet an old childhood friend, now a handsome, mesmerizing spiritual teacher -- and a rumoured miracle worker. As he leads her on a magical journey through the Fench Pyrenees, Pilar begins to realize that this chance encounter is going to transform her life forever. With Paulo's trademark blend of mysticism, magical realism and folklore, Pilar's story is a poignant and deeply inspiring tale

Pilar, a 28 éves joghallgató megcsömörlik napjai egyhangúságától, és gyerekkori barátjával elhatározza, hogy megkeresi azt a csodát, amely megváltoztatja életük egyhangúságát.
A fiú abban a "Varázslatos pillanatban" hisz, amelyet Isten azért ad, hogy "megváltoztassunk mindent, ami boldogtalanná tesz".
Pilar elkíséri barátját csodakereső útján a Francia-Pireneusokba, ahol egyre jobban erőt vesz rajtuk a szerelem isteni és megváltó ereje. Melegséggel, bölcsességgel, örömmel és váratlan szomorúsággal teli szerelmük története varázslatos megjelenítése azoknak a végtelen lehetőségeknek, amelyeket az élet arra kínál, hogy nyitott szívvel tudjuk befogadni a csodákat.

Szerző további művei

The Zahir
Life: Selected Quotations
Manual of the Warrior of Light
Aleph
The Zahir
Szerző további művei

Ajánlat

Harry Potter and the Cursed Child - Parts I & II
True Blood 3: Club Dead
Bloodstream
The Maze Runner (Maze Runner Series)
Chasing Harry Winston
Mockingjay (Hunger Games Trilogy)
Szerző további művei